Hírek

DS NYÁRI FELKÉSZÜLÉSI PROGRAM - latin tá…

DS Nyári Felkészülési Program - Latin-amerikai táncok - 4/1. állomás   Máris fél lábbal belelógunk a nyárba, ami, mint tudjuk, szörnyen gyorsan elrepül... Ha szeretnéd a lehető legjobban, leg-célorientáltabban használni a nyári hónapokat...

Tanfolyamaink

Error: No articles to display

Versenyeredményeink

Error: No articles to display

Az egyesület

A DanceStation Tánc Sport Egyesület 2001-ben alakult meg a Pataky Tánc Sport Egyesület tagjaiból, tulajdonképpen annak utódaként. Az egyesület azóta vezetői négyesünk irányítása alatt tevékenykedik. Sándor Zoltán és Sándor Judit a standard táncok, Németh Péter és Lajtai Trixi a latin táncok tanárai.

 

A sporttánc iránt érdeklődők számára 14 év fölött a a tánctanfolyamok elvégzése jelenti az első lépést. A továbbiakban, a versenyzéshez önmagukban tehetséget és kedvet érzők a verseny-előkészítő csoportokban tanulják meg a legfontosabb alapokat. Műfajunkat olyan művészeti ágként kezeljük, amelyhez sporttevékenységen keresztül vezet az út, így a kezdeti heti 1-2x1 órai elfoglaltság később fokozatosan emelkedik, és magánórákkal, valamint további önálló gyakorlással eltöltött órákkal egészül ki.

A versenytánc-technikákon túli stretching, balett, jazz és limon technika, valamint pilates, erősítés, egyéb intenzív workshopok, training napok és edzőtáborok fontos részei tanítványaink táncossá válásának. Élversenyzőink számára részben inspiráció részben a továbbfejlődés záloga, hogy egyesületünk meghívásában és szervezésében rendszeresen, a világ legjobbjaitól is tanulhatnak.

Táncosaink kiváló sport-, csapat-, és versenyszellemben nevelkednek. Önnön képességeik megismerése és fejlesztése, adottságaik kiaknázása, testi- és pszichikai határaik kitágítása, kommunikációs képességeik fejlesztése, mozgásművészeti és zenei érzékenységük elmélyítése a táncsportban talán egyetlen más sportághoz sem hasonlítható, különleges módon ötvöződik.

Képzési rendszerünknek köszönhetően a DanceStation TSE versenyzői évek óta az ország legjobbjaiközé tartoznak standard és latin-amerikai táncokban egyaránt. Maga az egyesület pedig az ország egyik legeredményesebb táncklubja.

Tánctermünk szépen felújított; kellemes, barátságos környezetet biztosít kivételesen szép sportágunk műveléséhez. 

Nagy szeretettel várunk egyesületünkbe mindenkit, aki szívesen töltené szabadidejének egy részét olyan testmozgással, amely jó hangulatú foglalkozásokon, fizikuma és agyféltekéi kiegyenlített terhelésével tökéletes kikapcsolódást jelent.

 

The best bonus by bet365 Ελλάδα 100% for new user.

Download Template for Joomla Full premium theme.