DanceStation

TáncSport Egyesület és Tánciskola

Táncoktatás kezdőtől a profi szintig

TáncSport Egyesület és Tánciskola

KÖSZÖNJÜK a SEGÍTSÉGET!

A Személyi Jövedelemadók után felajánlható 1%-okból 191 eFt-ot kaptunk TŐLETEK: Hálásan köszönjük!!! Bár sajnos ez a parkett megújítására még nem elegendő, de félre tesszük, és jövőre újra megpróbáljuk, hátha addigra össze tudunk gyűjteni egy megfelelő parkettára való summát. Pályázunk is, remélhetőleg sikerül. Szóval KÖSZÖNJÜK NEKTEK még egyszer, és reméljük, hogy 2024-ben is számíthatunk a támogatásotokra 🙂

HÉTKÖZNAPONKÉNT: KEZDŐKNEK, illetve HALADÓKNAK

Maradj fiatal: TÁNCOLJ! Az egyik legjobb szórakozás, ismerkedési lehetőség, teljesen kikapcsol a mindennapi gondokból. Hogy mindez kellemes zenére, hasonló érdeklődési körűek, és kellemes partnerek társaságban zajlik, az csak hab a tortán. Tánc nélkül lehet élni, csak nem érdemes...ha még kipipálatlan tétel a bakancslistádon, akkor ne halogasd tovább, jelentkezz most azonnal! MAXI és MINI Kurzusok, márciusi kezdésekkel

VASÁRNAPONKÉNT

Régóta gondolkozol már rajta, de sosem jutsz el? A vasárnapjaidba biztos beleférhet. Báli és Latin táncok - a legpraktikusabbak. Az esküvői szezonra már "a lábadban lehet a boogie" A társastánc órákon az esküvői, báli partykon gyakrabban előforduló táncok alaplépéseit, táncait tanuljuk meg. Ide érdemes bekapcsolódni azoknak, akik a közeljövőben esküvőjükre készülnek, vagy akár vendégek lesznek egy esküvőn; vagy csak szeretnék a klasszikus társastáncokat elsajátítani, illetve tudásukat felfrissíteni. A tánc szórakozás és egészség.

MINI Kurzus a legnépszerűbb latin-amerikai táncokkal, KEZDŐKNEK és HALADÓKNAK

A forró latin-amerikai ritmusok, amik igazán megmozgatnak, amikre dobolnak az ujjaid az asztalon, amire beindulnak a lábaid, a csípőd? Akkor egyértelműen ezen a tanfolyamon a helyed! Jelentkezz, ha a legnépszerűbb latin táncokban szeretnél alapműveltségre részt tenni. Mester ettől az 5 alkalomtól ugyan még nem leszel, de a Cha-cha-cha , Salsa, Rumba és Bachata alaplépéseit és alapvető mozdulatait elsajátítva bármelyik buliban elboldogulhatsz már a mini-kurzust követően. március 4-étől (kezdőknek, hétfőnként) és 6-ától (haladóknak szerdánként)

Gyerekeknek, kezdő szintről, SZOMBATONKÉNT.

8-13 évesek számára. Társasáncok párban, csapatban és szólóban: party-rocky, az emardhatatlan „tuc-tuc” zenékre táncolható disco, a kedvenc latin-amerikai ritmusok táncai (cha-cha-cha, salsa, samba), a bálok királynői: a keringők, a laza, lassúzós blues, vagyis a tinibulik nélkülözhetetlen mozgásai, táncai, hogy TE és a BARÁTAID lehessenek minden suli-buli lelke :)). SZOMBATONKÉNT, 9:00-10:45-ig, kis köztes szünettel, első alkalom 2024 március 2-án.

Tizenéveseknek, kezdő szintről, SZOMBATONKÉNT

Táncok és etikett, amikre tuti szükséged lesz az elkövetkező 8-10 éved során. Bulik, szalagavató, esküvők, bálok, salsa-partyk... Tanuld meg a legnépszerűbb táncokat mihamarabb, hogy éles helyzetben a többieknek leessen az álla, hogy Neked mindez milyen laza könnyedséggel megy! SZOMBATONKÉNT, 11.30-12:30-ig, első alkalom 2024 március 9-én.

MINI Kurzus Párkereső tánctanfolyam Keringővel vagy Cha-cha-chával, márciusi és áprilisi kezdéssel

Izgalamas, teljes kikapcsolódást nyújtó, rueda jellegű, párcserékkel dúsított, pártalálásra teremtetett tánctanfolyamok: ha a báli táncok szimpatikusak, akkor a Keringő (március 7-étől), ha a latin-amerikai ritmusok mozgatnak meg inkább, akkor a Cha-cha-cha tanfolyamot (április 4-étől) válaszd! 4 alkalom, csütörtökönként 17:45-19:15-ig.

Rendszeres óráink több tudásszinten:

ÚJ IDŐPONTBAN! Tánciskolásoknak és hobby-táncosoknak

"Ismétlés a tudás anyja"- szokták mondani.... Amennyire igaz ez bármire az életünkben, ennek sokszorosa igaz a tánc műfajában, ahol az izommemória kialakulása döntő fontosságú a továbbfejlődés lehetősége érdekében, de ahhoz is, hogy a tánc valódi, örömmel teli eseménnyé válhasson. Ennek tökéletes terepe a Táncklub (Gyakorló óra) főként standard és latin-amerikai versenytáncokban, TÁNCISKOLÁSOKNAK ÉS HOBBI-TÁNCOSOKNAK, párban, vagy szólóban. ***Folyamatos bekapcsolódással.*** A hónap ELSŐ PÉNTEKÉN 19:30-21:00-IG. Következő alkalom április 5-én.

Kezdőknek+haladóknak, KEDDENKÉNT 18:30-19:30-ig

16-50 pluszosok számára, SZEPTEMBERTŐL MEGÚJULT FORMÁBAN 🙂 *** Teljes szellemi és fizikai felfrissülés, ahol garantáltan elfelejted mindennapi gondjaidat. Könnyű fokozatról lépcsőzetesen nehezített kis koreográfiák, kedvenc latin tánczenékre. Folyamatos, teljes habtestet átmozgató, latin-táncos mozgás, az óra elején melegítéssel, végén levezetéssel, kis nyújtással. ***Folyamatos bekapcsolódással***

HÉTFŐNKÉNT 19:00-20:00

Az izmok ideális kondicionálása és ízületeid mobilizálása: egyszerre nyúlnak és erősödnek, miközben a teljes testet átmozgató kombinációk lehetőséget adnak a testtudat intenzív fejlesztésére és a tánchoz legszükségesebb koordinációs mozdulatok mozdulatok csiszolására, beidegzésére. Megnyújtóztatja az elmacskásodott izmokat, felfrissít, kondicionál. Segít visszatalálni testünk rég feledésbe merült izmaihoz. ***Folyamatos bekapcsolódással.***

LATIN-AMERIKAI TÁNCTECHNIKA Hétfőnként 20:00-21:30 és Szerdánként 19:00-20:15-ig

Hétfő: Technikai alapozó óra a E-D-C-B-A-S osztályos versenyzõk és leendő versenyzők, vagy elhivetottak számára :). - Láb-és lábfejtechnika - forgástechnika - izolációs- és ritmikai fejlesztés - egyensúlyok és karmunka - táncok karaktere és speciális technikái - színpadi jelenlét - partnering - stb. Sze: Verseny-szimulációs, vezetett edzés CSATLAKOZÁS: folyamatosan, egyéni megbeszélés szükséges!

Hétköznapokon

Ha a tánciskola után - esetleg egy televíziós közvetítés hatására - úgy érzed, hogy lemaradnál valamiről, ha nem próbálnád ki, hogy ezt talán Te is meg tudod csinálni, ha szeretsz a tükör előtt mozdulataidat csiszolgatni, vagy a fentiek közül egyik sem, de szenvedélyesen szeretsz mozogni, akkor adj egy esélyt a versenytáncnak az életedben, akkor is, ha maga a versenyzés nem feltétlenül vonz! A versenytánc a társastáncok művelésének magasabb foka, sok kihívással, sok örömmel és sok nyereséggel a hétköznapi próbatételekkel való megbirkózásokhoz is! "Versenyelőkészítő" és versenyzői szinteken, standard és latin-amerikai táncokban, nem csak párban, de akár szólóban, szinkronban, párban, csapatban is.

VERSENYZŐKNEK szerdánként: 20:15 - 21:30 és keddenként 19:15-20:15

K: Technikai alapozó óra a D-C-B-A-S osztályos versenyzõk számára! Sze: vezetett edzés és versenyszimuláció. CSATLAKOZÁS: folyamatosan, egyéni megbeszélés szükséges!

Abszolút RUGALMASAN, előre egyeztetett időpontokban

A tánctanulás legrugalmasabb és talán leghatékonyabb módja, abszolút személyre szabottan. ***Különleges alkalom közeleg? ***Meglepetésnek szánod? ***Vagy csak szeretnél megtanulni táncolni, de jobban szereted a privát foglalkozást, mint a csoportosat? ***Esetleg csak bátorságot szeretnél gyűjteni? ***Vagy nem bírod kivárni,a míg megfelelő tanfolyam elindul?

TÁNCOKTATÁS AZ ESKÜVŐDRE, és ESKÜVŐKRE

Tegyétek még különlegesebbé a Nagy Napotokat egyéni koreográfia elsajátításával! Tanáraink nagy rutinnal segítenek Nektek a zeneválasztástól a számotokra megfelelő koreográfia elkészítésén és megtanításán át annak finomításáig (beleértve a ruhád használatát", a cipővel kapcsolatos tudnivalók megosztását is). Magánórák akár az utolsó pillanatban is!

NINCS ITT, AMIT KERESEL?​

NEM TALÁLOD AZT A TÁNCSTÍLUST / KOROSZTÁLYT / IDŐPONTOT, amelyik Számodra megfelelő lenne? ÍRJ NEKÜNK BÁTRAN, és ha találunk hozzád társakat, akkor már indítjuk is a tanfolyamot!

Sándor Judit

Standard versenytánc tréner,
táncpedagógus

+36 30/ 202 - 0868

Lajtai Beatrix

Latin versenytánc tréner,
táncpedagógus

+36 30/ 203 - 5041

Németh Péter

Latin versenytánc tréner,
táncpedagógus

+36 30/ 977 - 1811