A tánc az élet egyik legcsodálatosabb ajándéka. Ha még sosem tapasztaltad meg a zenével és egymással tökéletes harmóniában mozgás élményét, akkor ezért találtál ide: Nézd meg, mit ajánlunk, és találkozzunk a tanfolyam első napján!

A tánc közös varázslat:
Találd meg a megfelelő partnert, erősítsétek kapcsolatotokat a társastánc közös élményével
és örökre szóló emlékekeivel!

Mi vár Rád a tanfolyamainkon?

1. Lépésről lépésre történő tanítási módszer:

A feladatok így könnyen követhetőek, amelyeket mindig sok ismétlés, gyakorlás követ. A módszernek számos előnye van:

 1. Elengedheted a félelmed – ha van ilyen – kis részletekben igazán könnyű feldolgozni az új mozdulatokat és figurákat
 2. A lábad és az izmaid – megtanulják, mit-mikor kell tenniük, így az agyad megpihenhet és egyszerűen csak élvezheted a táncot
 3. Kis építőkövenként való tanulás – nem csak fix sorozatok formájában – lehetőséget ad arra, hogy megváltoztasd, más sorrendbe szervezd a tanult figurákat és improvizálj, mint egy profi

2. Partnercserék, rendszeresen

Ami LEHETŐSÉG, abszolút abszolút nem kötelező(!): egy-egy már megtanult és már begyakorlott figura vagy kötési lehetőség beidegzése részeként
A partnercserék lehetőségének kiaknázása számtalan előnnyel jár:

 • Minden táncpartner más érzést nyújt – mint mikor különböző típusú autókat vezetsz. A partnercsere lehetővé teszi, hogy finomítsd a vezetői – vagy követői – képességeidet a partner magassága, súlya vagy stílusa szerint.
 • Megtanulsz könnyedén alkalmazkodni a különböző partnerek mozgásához, akik így mindig nagyszerű partnernek tartanak majd.
 • Azzal táncolni, aki számodra szokatlan módon reagál, az általában „hibákat” eredményez. Azonban ha biztonságos körülmények között – például egy táncórán – gyakorolva megismered, megszokod, a különbségeket, illetve megtanulod könnyedén kezelni őket, akkor akár előnyödre fordítod ezeket a „hibákat”.

3. „Érezd a zenét!”

Az órákon időt szakítunk arra is, hogy megismerd a különböző tánczenék jellemzőit és szerkezetét.
Miért jó ez Neked?

 • Az egyszerű zenei alapelvek megértésével kicsit olyan érzésed lesz, mintha felhúzták volna a függönyt: elkezded érteni, és így hirtelen könnyűvé válik érezni, milyen táncstílus illik a zenéhez, amit éppen hallasz.
 • Ha követed azt a néhány egyszerű lépést, amit megtanulsz, akkor mindössze néhány másodpercnyi zenehallgatás után is mindig pontosan a megfelelő ütésre tudsz majd lépni, bármilyen zene szóljon is
 • Nem egy kifejezett tánczene szól, hanem egy éppen divatos sláger? Nem probléma – a különböző táncstílusok jellemzőinek megértése lehetővé teszi, hogy a legtermészetesebb módon kiválaszd azt a táncstílust, amelyik tökéletesen illik a dalhoz.

4. „A változatosság gyönyörködtet”

Megtanítjuk, hogyan rendezd át a megtanult figurákat különböző figura-kötésekkel. Ebből több módon is profitálhatsz:

 • Könnyen, akadozások nélkül változtathatod a figuráid készletét, anélkül, hogy „kiesnél a zenéből, vagy a stílusból.
 • Búcsút inthetsz az unalmas rutinoknak: valóban egyedi, izgalmas élménnyé válik a Veled való tánc – számodra és a partnered számára egyaránt – még akkor is, ha kezdetben mindössze néhány figura jelenti a repertoárodat.
 • Tapasztalni fogod, hogy a különböző kombinációk ismerete és használata új figurák tanulásakor mennyire megkönnyíti a dolgodat
 • Sőt, akár új, vagy számodra még új figurákat is „felfedezhetsz”

5. „Partnering” képességek, vagyis a klasszikus vezetés-követés elsajátítása

A kurzuson meg fogod ismerni a vezető és a követő szerepét, és gyakorlással rutinná teheted. A jó táncpartneri képességek rettentően fontosak a társastáncban, de az élet más területein is profitálhatsz az itt tanultakból:

 • Néhány egyszerű tanács következetes betartása lehetővé teszi, hogy írd és mondd: bárkivel táncolj, függetlenül attól, hogy mennyire tapasztalt, vagy ügyes táncos
 • Mint egy olyan partnernek, akivel kellemes és biztonságos érzés táncolni, hamar betelik a „táncrended”: kézről kézre adnak majd, nemigen kell petrezselymet árulnod.
 • A megfelelő érintés és súlyhasználat alkalmazásával lehetővé válik, hogy elfelejtsd a feladatokat, figurákat, gondolatokat, és egyszerűen csak élvezd a táncot, engedve, hogy mozdulataid áramoljanak, mintha profi lennél.
 • És az egyik legfontosabb: számos nézeteltérést és kellemetlen szóváltást előz meg, és sokkal gyorsabban fejlődhetsz, ha tartod magad a partnering irányelveihez

6. „Válaszok, azonnal”

Szeretjük a kérdéseket. A legjobb, ha ott, a helyszínen, a kérdés felmerülésekor, azonnal felteszed, és azonnal kapsz rá szakmai választ. A kérdések ugyanis számos dologban segítenek:

 • Az értetlen utasítások blokkolják mindannak a megértését, amit az után hallasz vagy látsz, hogy valami nem világos. Vagyis ha bátran felteszed a kérdésedet, könnyebben tanulsz, gyorsabban fejlődsz. Nincs ostoba kérdés – csak olyasvalaki, aki nem teszi fel 🙂
 • Sokszor szimplán a kérdés megfogalmazása önmagában segít tisztázni a dolgokat
 • Mások kérdéseiből is rengeteget lehet tanulni nem beszélve a rájuk adott válaszokról.

Szeptemberben és októberben folyamatosan indulnak az őszi tánctanfolyamaink. Ha valaha gondolkoztál, hogy el kéne már jutnod egy tánciskolába végre, de valahogy sosem jött össze, akkor most ITT a – tényleg – SOHA VISSZA NEM TÉRŐ ALKALOM: 

A minőségi tánctanításért, az órák könnyed, vidám hangulatáért, a mindig kialakuló kellemes társaságért a kincset érő tánctudásért eleve megéri benevezni a tanfolyamainkra, de most, a tanfolyam-indító héten olyan AJÁNDÉKOKAT kaphattok, amelyek ÖSSZÉRTÉKE SOKSZOROSA A TANFOLYAM ÁRÁNAK!

A felnőtteknek szóló

 • hétfői (kezdő),
 • keddi (haladó),
 • szerdai (kezdő CsakLatin)
 • csütörtöki (haladó, CsakLatin) tánctanfolyamok-, illetve a
 • szombati tini tánctanfolyamok résztvevői 

tanfolyami bérletük mellé MOST KIHAGYHATATLAN BÓNUSZ-ÁRADATBAN részesülnek, de CSAK az adott TANFOLYAM ELSŐ NAPJÁN!!!

Eső napos BÓNUSZ-CUNAMI

Amennyiben még mindig nem volnál biztos abban, hogy a szeptemberben induló tánctanfolyamaink egyikén ott lenne a helyed, akkor hadd hozzuk meg a kedvedet az alábbi ajándékokkal, amelyek mindegyike hozzátehet még egy keveset mind ahhoz a sok jóhoz, amelyben egyébként is részed lesz a tanfolyamon:

1. Bónusz:

„4 alkalmas LATIN FIESTA bérlet”
egy hónapos szóló fitnesz bérlet, kondíció, rugalmasság és harmónia latin-amerikai ritmusokkal”,
10 000 Ft értékben

Ebben a bónuszban össze tudod kapcsolni a testi fittség iránti vágyadat a tánc szenvedélyével. A táncos fitnesz fúzió nagyszerű sporttevékenységet kínál a testi és szellemi egészség megőrzésére, kihívva téged mind fizikailag, mind mentálisan. Javítsd kardiovaszkuláris állóképességedet, erősítsd izmaidat, és növeld általános jól-létedet a tánc szépségén keresztül. (2023 karácsonyáig használhatod fel, a tanfolyami órarendnek megfelelően)

Mi mindent nyersz, ha kipróbálod a Latin Fiesta órákat?

 • Kilépsz a megszokásból, és részt veszel egy kihívást jelentő fizikai tevékenységben, aktív és maradsz, lelkileg felfrissülsz.
 • Javítod a kardiovaszkuláris állóképességedet és erősíted izmaidat, mindezt a tánc által.
 • Fokozod az általános jól-létedet és megtartod egészséges testsúlyodat azzal, hogy a táncot beiktatod a fitneszrutinodba.
 • Javul a mozgásod, fejlődik a latin-amerikai tánctechnikád, finomíthatsz és gyakorolhatsz különböző, akár haladó mozgásokat is.

2. Bónusz:

„STRETCHING: a hosszú, teljes élet kulcsa”
4 alkalmas stretching bérlet,

10 000 Ft értékben

Egy kis jóga, késhegynyi pilates, finom erősítő gyakorlatok és nyújtások kombinációja, amely támogatja tested rugalmasságának, fiatalságának és robbanékonyságának megőrzését, miközben kihívást jelent az elméd számára egyaránt, így ezen az órán biztosan megfeledkezel a mindennapi problémákról. A nyújtás óra az egyik legjobb törődést és rugalmasságot biztosítja az izmaidnak, és ez a hatás akár egy egész héten át megmarad. . (2023 karácsonyáig használhatod fel, a tanfolyami órarendnek megfelelően)

Miért lehet jó Neked épp a Stretching?

 • Részt veszel egy újabb, kihívást jelentő fizikai tevékenységben, amely aktívan maradásról és fitneszszinted javításáról szól. „Tovább él, aki nyújtott térddel meg tudja érinteni a saját nagyujját” – mondják, és ha igaz, tovább élhetsz Te is.
 • Javítod izmaid rugalmasságát és egyúttal erősíted is őket.
 • Fokozod általános jól-létedet és könnyebben megtartod egészséges testsúlyodat, emlékeztetve testedet arra, mire képes.
 • Újra felfedezheted testednek olyan izmait, amelyeket úgy tűnik, hogy elfeledtél az idő során, és újra használatba veheted azokat.
 • Tovább élhetsz egészségben töltött életet, tested és belső szerveid működőképességének helyreállításával.
 • Koordinációdat is javítod, ami hatalmas hatással lesz a táncos mozgásod minőségére is.

3. Bónusz:

„Gyakorlás teszi a mestert”
4 alkalmas gyakorló bérlet,
10 000 Ft értékben

A leghatékonyabb módja a fejlődésednek az, ha hetente többször gyakorolsz és ismétled a táncodat. A gyakorló alkalmak tökéletes helyet és körülményeket biztosítanak erre. Emellett egy szakmai irányító segít kijavítani a hibákat vagy megválaszolni a kérdéseket. (2023 karácsonyáig használhatod fel, a tanfolyami órarendnek megfelelően)

Miért jó, ha eljársz a gyakorló óráinkra?

 • A különböző mozgások többszöri ismétlése átülteti tudásodat az agyadból az izmaidba, átváltoztatva azokat valós, gyakorlatban is jól működő képességgé.
 • A gyakorlás során mélyebben megérted a dolgokat, a komplex mozgások sokkal könnyebbé válnak, új dolgokat még könnyebben tanulsz
 • A gyakorlás és ismétlés az egyetlen módja annak, hogy elengedd a folyamatos gondolkodást és inkább érezd a mozdulatokat, a partnered mozdulatait, amely így sokkal nagyobb örömöt hoz tánc közben.
 • Folyamatos táncolás mentális és fizikai is edzést is jelent egyúttal számodra.
 • A partyhoz vagy bálhoz kicsit hasonló gyakorló alkalmakon kipróbálhatod, amit már megtanultál, és megtudhatod, mi az, ami jól megy már, és mit kell még gyakorolnod

4. Bónusz:

„A Parkett Ördöge”
A legjobb tanácsok gyűjteménye, hogy gyorsan fejlődj és a lehető leghatékonyabban gyakorolj,

8 000 Ft értékben

Azoknak a legjobb technikáknak a listája, amelyek segítenek megtalálni a benned rejlő táncost, és a lehető legjobbá válni a leggyorsabb módon.

Mintha egy privát órán vennél részt. A legjobb tanácsokat kapod, amelyeket csak követned kell ahhoz, hogy elérd a maximumot a saját szinteden. Mint egy ellenőrző lista esetében: elolvasod, megcsinálod, kipipálod, ennyi. Nem kell aggódnod azon, hogy a gyakorlásod elég hatékony-e, és nem kell kitalálnod azt, ami már jól működik.

5. Bónusz:

„Kész zenei lista”
Kifejezetten neked válogatott zenék a gyakorláshoz,

8 000 Ft értékben

 • Nem kell extra időt és erőfeszítést tenned a megfelelő zenék felkutatásával, ha gyakorolni akarsz.
 • A tánczenéknek pusztán a hallgatása is edzi a füleidet, hogy felismerd a különböző stílusokat, hogy a zene szinte a véreddé váljon.
 • Egy meghatározott tánczenei lista biztosan helyes információkat ad arról, hogy milyen tánczenéket hallgatsz éppen, így nem téveszthetnek meg a ritmus és a melódia furcsaságai (előfordulhat például, hogy a dal mambóról szól, bár a zene maga jive ritmusú)

6. Bónusz:

„Meglepetés szuperbónusz”
ami így már nem is lesz igazi meglepetés 😊,
24 000 Ft értékben.

A tanfolyam során minden héten, a lecke után hozzáférsz a megtanult figurákhoz, sorozatokhoz.

 • Ez nagyon könnyűvé teszi, hogy felidézd az utolsó alkalommal megtanult lépéseket, figurákat és sorokat, ha gyakorolni szeretnél
 • Vitázol a táncpartnereddel arról, melyik lábaddal vagy milyen irányba kellett ott lépni? A felvételek segítségével nem veszítesz időt, energiát: csak nézd meg újra, hogy is volt.
 • Az idő csak úgy röpül, már vagy fél éve, hogy utoljára táncoltál, és úgy tűnik, hogy a memóriád elhomályosult? Nem gond, csak nyomd meg a lejátszás gombot, és párszor ismételd át, hogy úgy emlékezz a mozdulatokra, mintha éppen most fejezted volna be a tanfolyamot.

 

RAGADD MEG EZEKET A BÓNUSZOKAT,
amelyeket KIZÁRÓLAG AZOK KAPHATJÁK meg,
akik az ELSŐ TANFOLYAMI HÉTEN váltják ki
a társastánc-tanfolyami bérletüket!

A bónusz-anyagok mindegyike javítja a tanulás élményét és felgyorsíthatja a fejlődésedet.

Cselekedj most, és jelentkezéseddel biztosítsd a helyedet és szerezz hozzáférést ezekhez az eszközökhöz és technikákhoz, amelyek nagy mértékben segítenek fejleszteni táncos készségeidet.

Összesen tehát 70.000 Ft értéket kapsz a tanfolyam mellé,
TELJESEN INGYEN.

A bónuszcsomag bármelyik eleme átruházható: ha idő vagy elszántság hiányában Te nem tudnál élni valamelyikkel, úgy megajándékozhatod vele egy jóbarátodat, családtagodat, ismerősödet, vagy megoszthatod velük az élményt, ha pl. elhívod őket egy közös stretchingre. Egyedül a szuperbónuszt – az órák tananyagát rejtő videókat ne add tovább, kérlek: az kizárólag csak Neked szól, és csakis a fent leírt célokat szolgálja.

Regisztrációd abszolút kockázatmentes: az első óra minden tanfolyam esetében ingyenes. Így, ha valamilyen oknál fogva úgy érzed, hogy ez a tanfolyam nem neked való, úgy az első órán való részvételedért nem kell fizetned.

A tanfolyamot a helyszínen, az első óra után, a tanfolyam első napján lehet fizetni (készpénz előnyben, de lehetséges bankkártyás vagy átutalásos fizetés is)