Társastánc tanfolyamok

Felnőtteknek

Ha eddig kimaradt az életedből, akkor itt a nagy alkalom! Tánc nélkül ugyanis nem teljes az élet <3

A tánc egyszerre szerelem, mosoly, társaság, testedzés, egészség, mámor, és az örök ifjúság elixírje :), de a társasági műveltség alapvető eleme is.

KEZDŐ SZINTEN:
Ha még nem tanultál táncolni, vagy ha annyira régen volt, hogy már nem emlékszel, vagy nem tanultad a táncok túlnyomó többségét, akkor a erre a szintre gyere. Érkezhetsz párban és egyedül is.

 • MAXI KURZUS: (12*60 perces, vagy 8*90perces órák),
  10 tánc: Angol keringő, Bécsi keringő, Tangó, Slow foxtrott, Samba, Salsa, Cha-cha-cha, Rumba, Jive/Rocky, Páros disco (Discofox)). Jöhet bármilyen buli/bál, bármilyen alkalom, zene, minden helyzetben megtalálod a megfelelő stílust.március 1-étől (8 alkalom, 2024. április végéig), péntekenként 18:00-19:30-ig
 • MINI KURZUSOK: 5*70 perces, vagy 4*90 perces órák,
  – „Party Essentials”: a 4 legszükségesebb tánccal: Slowfox, Páros Disco, Salsa, Rocky – amolyan mindentudó táncok. Ha ezek mennek, zavarba sose kerülhetsz.
  március 5-től, keddenként 20:00-21:30

    – „Párkereső Rueda”: csak egy tánc, a csodás Keringő vagy a flörtös Cha-cha-cha segítségével, rueda jellegű, folyamatos párcserékkel
március 7-étől, csütörtökönként 17:45-19:15

    – „CsakLatin”: négy, lüktető latin tánccal: Salsa, Cha-cha-cha, Rumba, Bachata. A latin-amerikai táncok hasonlítanak is egymásra, meg nem is… ez a négy táncstílus lehetőséget ad a legjellegzetesebb stílusok elsajátítására, további stílusok megalapozására.
március 4-étől, hétfőnként 17:45-19:00

Kezdő szinten a táncok alapjait és leggyakrabban használt figuráit sajátíthatod el

HALADÓ SZINTEN:

 • MAXI KURZUS: Ha a felsorolt táncok (Angol keringő, Bécsi keringő, Tangó, Slow foxtrott, Samba, Salsa, Cha-cha-cha, Rumba, Jive/Rocky, Páros disco (Discofox) alaplépéseit és egy-egy alapfiguráját már ismered, tudod táncolni, akkor a erre a tanfolyamra várunk. Érkezhetsz párban és egyedül is.
  január 9-étől (12 alkalom, 2024. március végéig), keddenként 17:30-18:30-ig
 • MINI KURZUSOK:
  „Párkereső Rueda”: csak egy tánc, a csodás Keringő (március) vagy a flörtös Cha-cha-cha (április) segítségével, rueda jellegű, folyamatos párcserékkel
  március 7-étől, csütörtökönként 17:45-19:15
  – „CsakLatin”: 5*70 perc, Ha már ismerős vagy a Salsa, Cha-cha-cha, Rumba, Bachata világában, az alaplépések már jól mennek, és szívesen tanulnál újabb figurákat, csiszolnád mozgásodat, és partnering-képességeidet, akkor ez a Te tanfolyamod (szerdánként 17:45-19:00)

Tanít: Lajtai Trixi>>

Ha kíváncsi vagy rá bővebben is, hogy mire számíts nálunk a tánctanfolyamokon általában,
akkor kattints IDE

Részvételi díj:
Maxi kurzusok: 25.000 Ft/fő/tanfolyam,
Mini Kurzusok: 13.000 Ft/fő/tanfolyam
fizetés az első alkalom után (készpénzben vagy kártyával)

Első alkalommal kockázatmentesen kipróbálható (ha nem tetszett, akkor a vendégünk voltál), de
kérjük, hogy MINDENKÉPP előre jelentkezz! 🙂

Helyszín: DanceStation TáncSport Egyesület próbaterme: Aréna Event Hall, 1087 Budapest, Asztalos Sándor út 9-12

Ha kérdésed van, kérdezz a [jelentkezem] gombon keresztül írásban, vagy szóban telefonon, 9 és 15 ó között: +36302035041