Támogasd Egyesületünket
az Adód 1%-ával

Kedves Táncimádó!

Mint azt már bizonyára Te is tudod, mindenki, akinek munkából származó jövedelme van, eldöntheti, hogy befizetett adójának egy részét (kétszer 1%-át) melyik civil szervezetnek és egyháznak utalja át a Magyar Állam.

A DanceStation Tánc Sport Egyesület közhasznú szervezet, és mint
ilyen, jogosult civil szervezet számára felajánlott 1%-ok befogadására.
Táncosaink (és családjaik) túlnyomórészt önerőből finanszírozzák e gyönyörű sport- és művészeti ágnak való hódolásuk költségeit.

A pályázatokon elnyert összegek, valamint az önrendelkezéseknek köszönhetően átutalt 1%-ok összege ad lehetőséget arra, hogy a terembérlet, a továbbképzések, táborok, a versenyekre történő utazások, vagy a szükséges felszerelések (ruha, cipő) önköltségeit számukra csökkenteni tudjuk.

Idén azonban egy végzetesen sürgető feladathoz lenne szükségünk a legnagyobb segítségre: NAGYTERMÜNK PARKETTÁJA sajnos egyre kevésbé alkalmas a táncosainktól megkövetelt kifinomult lábtechnika művelésétől, mi több, lassan a balesetveszélyesség határát súrolja. Nem is csoda, hiszen lassan nagykorú lesz.

Mivel a parkettek felújítása-cseréje messze felülmúlja anyagi lehetőségeinket, továbbá a pályázatokon elnyert összegek alapvető fenntartási költségeinkhez is csak minimális mértékben járulnak hozzá, ezért belátható időn belül nem tudjuk megfinanszírozni.

Ehhez kérjük most a  segítségedet: kérjük, hogy ADÓD 1%-ával járulj hozzá, hogy táncos tanítványainkat csodás műfajunkhoz méltó környezetben várhassuk: egy új, csodás, biztonságos parkettán.

Biztosítunk róla, hogy vezetőségünk és táncosaink minden forintot nagy örömmel fogadnak, bármilyen kis összegről is legyen szó.
Előre is köszönjük, hogy élsz a lehetőségeddel, és rendelkezel róla, hogy a szóban forgó adótöredéket az állam Egyesületünk számára utalja át.

DanceStation Tánc Sport Egyesület

Adószámunk: 18242564-1-13

Szívből köszönjük azoknak, akik tavaly is egyesületnek szánták adójuk 1%-át!
Egyesületünk működtetéséhez és sikeres sportolóink, utánpótlás versenyzőink képzéséhez, közhasznú egyesületként a jövőben is várjuk a támogató adományokat!