Támogasd Egyesületünket
az Adód 1%-ával

Kedves Táncimádó!

Mint azt már bizonyára Te is tudod, mindenki, akinek munkából származó jövedelme van, eldöntheti, hogy befizetett adójának egy részét (kétszer 1%-át) melyik civil szervezetnek és egyháznak utalja át a Magyar Állam.

A DanceStation Tánc Sport Egyesület közhasznú szervezet, és mint
ilyen, jogosult civil szervezet számára felajánlott 1%-ok befogadására.
Táncosaink (és családjaik) túlnyomórészt önerőből finanszírozzák e gyönyörű sport- és művészeti ágnak való hódolásuk költségeit.

A pályázatokon elnyert összegek, valamint az önrendelkezéseknek köszönhetően átutalt 1%-ok összege ad lehetőséget arra, hogy a terembérlet, a továbbképzések, táborok, a versenyekre történő utazások, vagy a szükséges felszerelések (ruha, cipő) önköltségeit számukra csökkenteni tudjuk.

Idén azonban egy végzetesen sürgető feladathoz lenne szükségünk a legnagyobb segítségre: NAGYTERMÜNK PARKETTÁJA sajnos egyre kevésbé alkalmas a táncosainktól megkövetelt kifinomult lábtechnika művelésétől, mi több, lassan a balesetveszélyesség határát súrolja. Nem is csoda, hiszen lassan nagykorú lesz.

Mivel a parkettek felújítása-cseréje messze felülmúlja anyagi lehetőségeinket, továbbá a pályázatokon elnyert összegek alapvető fenntartási költségeinkhez is csak minimális mértékben járulnak hozzá, ezért belátható időn belül nem tudjuk megfinanszírozni.

Ehhez kérjük most a  segítségedet: kérjük, hogy ADÓD 1%-ával járulj hozzá, hogy táncos tanítványainkat csodás műfajunkhoz méltó környezetben várhassuk: egy új, csodás, biztonságos parkettán.

Nagy terveink vannak továbbá táncversenyek és táncestek rendezésére vonatkozólag is, amelynek szintén feltétele az egységes felületű táncparkett.

Biztosítunk róla, hogy vezetőségünk és táncosaink minden forintot nagy örömmel fogadnak, bármilyen kis összegről is legyen szó.
Előre is köszönjük, hogy élsz a lehetőségeddel, és rendelkezel róla, hogy a szóban forgó adótöredékedet az állam Egyesületünk számára utalja át.

DanceStation TáncSport Egyesület

Adószámunk: 18242564-1-13

Szívből köszönjük azoknak, akik tavaly is egyesületnek szánták adójuk 1%-át! Félretettük, reméljük, hogy idén összegyűlik annyi forrás, hogy valóra válthassuk ezt az álmot.