Bemutatkozás

Egyesületünk története

Alakulásunk

A DanceStation TáncSport Egyesület 2001-ben alakult meg a Pataky TáncSport Egyesület tagjaiból, annak utódaként. Az egyesület sokáig vezetői négyesünk irányítása alatt tevékenykedett.

Jelenleg Sándor Judit a standard táncok, Lajtai Trixi és Németh Péter a latin táncok tanárai.

Amiben hiszünk

A táncsportban talán egyetlen más sportághoz sem hasonlítható módon, táncosaink:

  • mozgásmûvészeti és zenei érzékenységüket is elmélythetik a táncóráinkon,
  • közösségben, sport-, csapat-, és versenyszellemben nevelkednek.
  • saját képességeik megismerésén és fejlesztésén keresztül aknázzák ki adottságaikat,
  • testi- és pszichikai határaikat folyamatosan tágítják, kommunikációs, koordinációs  képességeiket fejlesztve

Egyesületünk célja

Kortól és tánctudás szinttől függetlenül mindenkinek biztosítani a számára megfelelő tánctanulási lehetőségeket. Hobby táncórák és táncsport foglalkozások szervezése.

Hobby táncosok részére

A táncot kevésbé intenzíven gyakorolni vágyók is megtalálhatják nálunk a számukra ideális tempót. Tánctanfolyamaink az ifjúsági, felnőtt és a senior korosztályúak számára is tökéletes lehetőséget nyújtanak a kikapcsolódásra. Legyen a hobbyd a tánc!

Élversenyzőink számára

Tanáraink által tartott rendszeres órarendi edzések mellett, egyesületünk meghívásában és szervezésében, a világ legjobb vendégtanárai is képzéseket tartanak, amely a folyamatos inspiráció és a versenyzők továbbfejlődésének záloga. Legyen a sportod a táncsport !

Eredményeink

Képzési rendszerünknek köszönhetõen a DanceStation TSE versenyzõi az elmúlt 20 év során számos területi-, országos- sőt: nemzetközi szintű elismerést vívtak ki önmaguk és az egyesületünk számára, az ország legjobbjai közé tartozókként.

Versenytánc

A kezdeti heti 1-2x1 órai elfoglaltság - csoportos órák, edzések - magánórák - önálló gyakorlás - kigészítő foglalkozások -hétvégi versenyek -felkészítő táborok

Gyermektánc

A gyerekek, a 6-12 éves korosztály, a kezdő társastánc csoportban tanulhatják meg az alaplépéseket. Koordináció- ritmusérzék- fejlesztés, és alapvető illemtan.

Tánctanfolyam

A sporttánc (versenytánc ) iránt érdeklõdõk számára 14 év fölött a kezdő-haladó tánctanfolyamok elvégzése jelenti az elsõ lépéseket.

Kiegészítő órák & workshopok

A versenytánc-technikákon túli stretching és jazztánc órák valamint a további müfajokban tartott intenzív workshopok fontos részei tanítványaink táncossá válásának. Az órákat hobby szinten táncolóknak is ajánjuk, mozgás és koordináció fejlesztés céljából.

Nagy szeretettel várunk egyesületünkbe mindenkit, aki szívesen töltené szabadidejének egy részét tánctanulással, mozgással.