Privát órák

A tánctanulásnak ezt a formáját ajánljuk abban az esetben, ha nem szeretne valaki csoportban tanulni, vagy úgy érzi, hogy több figyelmet igényel, mint amennyi egy tanfolyami csoportban jutna, vagy speciális céllal-, esetleg különlegesen gyorsan szeretne táncot tanulni (pl. esküvőre, szalagavatóra, születésnapi vagy évfordulós meglepetésként), de akkor is, ha olyan feszített tempójú, vagy változó beosztású életet él, amely eleve lehetetlenné teszi, hogy végigjárjon egy tanfolyamot, viszont szeretné, ha a tánc okozta élvezet, harmónia, és tökéletes  kikapcsolódás emiatt nem maradna ki mindennapjaiból. (Aki a „Dancing With The Stars” parkettjére illő koreográfiát szeretne megtanulni a partnerével, nos az Ő számukra is a privát óra a megfelelő választás)

Jöhetsz szólóban, vagy párban is – a privát órákra bármikor be lehet jelentkezni, az időpontot pedig minden esetben a tanárral személyesen lehet egyeztetni.

Ha szívesen kipróbálnád, bátran jelentkezz, a telefonszámod megadásával. Keresni fogunk, és annak megfelelően, hogy mi a célod/kívánságod a tánctanulással kapcsolatban, a számodra leginkább megfelelő tanárt ajánljuk.