Stretching - Teljes felfrissülés nyújtással, erősítéssel

Nyújtózkodós kondicionálás elmacskásodott 18-88 évesek számára.

A stretching (magyarul “nyújtás”, bár ez nem pontosan fedi a foglalkozás milyenségét) olyan mozgásforma, ami kortól és edzettségi szinttől függetlenül mindenki heti/napi rutinjának része kéne, hogy legyen. 

Egy kis nyújtás, egy kis erősítés, egy kis jóga, egy kis pilates, jól összegyúrva. 

Gondoljunk csak a cicákra/kutyákra, mennyit nyújtózkodnak, különösen, mikor hosszabb, többé-kevésbbé mozdulatlanul töltött pozícióbol kelnek fel…  (Te mikor is nyújtózkodtál egy igazit, miután több órás ülőmunka után felkeltél a székedből? … na ugye?!)

A stretching óra gyakorlatai 

  • bemelegítik
  • nyújtják
  • erősítik
  • koordinálják 
  • kiegyensúlyozzák és
  • harmonizálják
  • az izmok, izomcsoportok munkáját.
  • harmonizálják a két agyfélteke működését
  • fejlesztik a testtudatot, minden alkalom egy kisebb fajta újjászületéssel ér fel :)))

Az egészséges izmok egyszerre erősek és rugalmasak, de szegények a sok ülés és az egyoldalú terhelés mellett már gyakran arra sem emlékeznek, hogy eredetileg mire teremtettek. Pedig ők életünk végéig elkísérnek bennünket, ezért különösen fontos, hogy a lehető legjobb kondícióban tartsuk őket.

Szánj rájuk – SZÁNJ MAGADRA legalább heti egy órát, amikor csak azzal törődsz, hogy visszanyerjék a lehető legjobb formájukat – meglátod, egész máshogy fogod érezni magad. régi fájdalmak múlnak tova, jobban alszol, energikusabb leszel, javul a stabilitásod, mozgásod, egészséged.

A rendszeres stretchingtől javul a mozdulatok volumene, finomsága, robbanékonysága, vagy épp az állóképessége, a táncosok is ezért szeretik.

A stretching óra gyakorlatai komplexen fejlesztenek, szinte észrevétlenül, miközben minimalizálják a sérülésveszélyt, és kiegyensúlyozzák a teljes testedet – tégy vele egy próbát, meglátod, még függővé is válhatsz 🙂

TÁNCOSOK FIGYELMÉBE:
Az egészséges izmok egyszerre erősek és rugalmasak. Különösen fontos ez a táncosok esetében, ahol a mozdulatok volumene, finomsága, robbanékonysága, vagy épp állóképessége egyaránt meghatározó – az izmoknak minderre képesnek kell lenniük.
A stretching óra gyakorlatai ezket e képességeket kiegyensúlyozottan és célzottan fejlesztik, sőt, olyan koordinációs feladatokkal tűzdeltek, amelyek a központhasználatban, az ellentétképzésben, az egyensúly fejlesztésében is nagy segítségedre lesznek, vagyis végső soron a táncmozdulataid minőségét a háttérből, szinte észrevétlen módon fejlesztik.
Ráadásul a stretching minimalizálja a sérülésveszélyt, és kiegyensúlyozza a teljes testedet.

Időpont: 
Hétfőnként 19:00-20:00-ig

Az órákat tartja: Lajtai Trixi>>

Részvételi díj: 2.800 Ft/fő/alkalom (60p), vagy 10.000 Ft/fő/hó 4 alk. esetén, (vagy 12.500 Ft/fő/hó, ha 5 alk.).
Fizetés az órák előtt, vagy az aktuális hónap első alkalmáig bezárólag (készpénzben vagy kártyával)

Első alkalommal ingyenesen kipróbálható, de a részvétel REGISZTRÁCIÓhoz kötött!

Helyszín: DanceStation TáncSport Egyesület próbaterme: Aréna Event Hall 1087 Budapest,
Asztalos Sándor út 9-12.

Ha kérdésed van, kérdezz a [jelentkezem] gombon keresztül írásban, vagy szóban telefonon, 9 és 15 ó között: +36302035041